♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

Balik ke x nie?



Assalamualaikum.. Mood tuk menulis entri kali..Disebabkan menggunakn PC di tempat study, internet sesangat lelaju. Saya mengupdatela blog saya kat sini..hehhe.. So, berpatah balik  pada tajuk entri kali nie.  Raya haji semakin menghampiri, lagi 2 minggu ja dari tarikh entri ini dikarang. So, decision untuk balik kampung tidak diketahui lagi. Disebabkan kelas pack sampai ari khamis. Keesokannya, baru start cuti. Tidak la lama cuti 3/4 hari mcm 2 la.

Terasa macam nak balik, tapi takut penat la pulak. Tiket bas entah ka, entah ka tidak? Menjadi persoalannya? Member2 dr student 'U' yg menulis status di FB menyatakan tiket raya dah habis.... Aduih..
Baru Awal bulan oktober... Keputusan harus dibuat dengan sebijaknya. Betul tak? Ya Allah kau permudahkanlah urusan hambamu ini Ya Allah. Semoga setiap langkahku untuk diberkati dan dirahmati Olehmu.Amin.. Sekian.Wassalam
Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★