♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

KARNIVAL PEMBELAJARAN SEPANJANG HAYAT


Assalamualaikum..Apa khabar semua? Sudah lama tidak berkongsi cerita, info dan sebagainya. Kesibukan dalam 3 month menyebabkan entri tidak dapat di 'post' kan.[sibuk ke..]. Kembali kepada topik asal tadi. Hari ini saya dan rakan seperjuangan di CIAST, Shah Alam telah pergi ke karnival nie. Memang best banyak info dapat and then dapat mcam2 kat situ..hehehe.. Mesti korang tahu bila ada karnival, korang akan kutip pamplet, beg, pen dan buku nota yang setiap agensi yang menyertai. Betul tak? Bagi saya betul la, disamping dapat info, kita kutipla apa2 yg patut..hehehe. Saya pergi dari pukul 9.00 pagi hingga 2.30 petang. Macam2 aktiviti yang dijalankan, kebanyakan adalah aktiviti kemahiran. Semua ada. Tujuan utama saya pergi nie untuk mengisi masa lapang. Dah la jadi perantau. So, peluang ini saya ambil untuk melawat tempat baru. Al maklum saya tak pernah keluar dari Pulau Pinang. Asyik2 Kedah, Perak, Perlis. Itu aje yang saya tahu. Sekarang ini jadi perantau, kena taw la tempat-tempat menarik kat Shah Alam dan area yang berdekatan. Dengan menyertai program ini, saya dapat tahu tempat kat sini. Di samping dapat melihat gelagat orang kat sini. That's all entri saya.Sekian . Wassalam.

Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★