♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

1st SEGMEN : SAYA NAK BLOGGER CARD



Tuan empunya contest!!!


Syarat-syarat :
1.Follow blog fiqah *wajib* dan twitter Fiqah *kalau ada*

Cara menyertai :
1.Buat entry bertajuk " Segmen : Saya Nak Blogger Card "
2.Tempekkan banner buruk tuh dekat entry korang dan linkkan ke blog Fiqah.
3.Make sure korang tulis detail seperti dibawah dalam entry korang :

Nama : *nama blog yang anda guna / nama pendek*
Desciption : *link blog / umur / bebas*
Doodle : *kalau ada / bebas*
Warna : *tulisan(tak perlu bagi code,sebab fiqah tak pandai guna code)*
Background : *warna / background (url bckgrnd kalau ada, sertakan)*
 Perkataan bebas bermaksud sumber dari fiqah sendiri

4.Tag? tak perlu pun tak per.
5.Siap? Letak link korang untuk segmen nie dalam kotak komen fiqah.

*kalau tak dapat sambutan,siapa yang join tetap diberi Blogger Card*
Segmen berlangsung 4 Jun 2012 - 8 Jun 2012..

________________________________________________________________
Salam
tuan empunya blog nie nak join jugak. Nie 1st segmen join n fiqah olenji dpat menarik tuan empunya untuk join dan  fiqah olenji beruntung taw !!! :P
Nama : cikaidanur.blogspot.com
Desciption : it's all about your mind
Doodle : islamic ckit la.. hehhe 
Warna : tulisan x kisah la.. asalkan cantik mata memandang
Background : url x da la.. tapi background kasi warna yang memberi ketenangan, kedamaian la..

p/s: DONE.... sory fiqah  cikaidanur  cerewet ckit bab2 nie..heheheh.. kalu x dapt ikut kriteria 2 pun x pa.. terima dengan hatiku ap yang dapat,,:P


Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

2 comments:

  1. wah..first time join yer..terharu. =P Thanks join..Blogger card dah siap..

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/06/blogger-card-part-3.html

    ReplyDelete
  2. tq fiqah.. blogger card 2 cikaidanur suka sangat2..hehhe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★