♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

.::sayOnara.::

assalamualaikum...

Berkuatkuasa pada hari sabtu, 11 september 2011 at 5.45 pm tiada lagi laman sosial yang akan dilawati. Sehinggalah pada satu masa dan ketika  tuan empunya blog ini akan membuka kembali. Tiada lagi perkara yang boleh kita kongsi bersama. Tiada lagi dan lagi ilmu yang sedikit untuk dikongsi bersama.

 "deactivated" buat seketika...

Setelah mengambil keputusan yang sudah lama dibuat, hari ini secara rasminya telah membuat penutupan laman sosial ini. Segala kesulitan dan cadangan akan dipertimbangkan, jika ia diperlukan untuk berhubung dan penting bagi meningkatkan ukhwah yang terjalin.

Sebab penutupan ini, biarlah tuan empunya sahaja yang mengetahui.Jgnlah ia menjadi isu semasa.Biarlah dia menenangkan hati buat seketika.Berikanlah dia masa untuk merehatkan jiwa dan hatinya.

Oklah,setakat inilah perceritaan saya. Jika ada kesilapan, maafkan saya. Saya manusia yang lemah dan sering melakukan kesilapan. Agar saya tenang melayari internet tanpa membuka lagi laman sosial yang  selalu melihatnya. Sayonara laman sosial!!!!!!!

Wassalam.
Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

2 comments:

  1. semoga mencapai ketenamham yg dicari itu ;)

    ReplyDelete
  2. Insyaallah...
    mudah-mudahan mendapat ketenangan yang dicari itu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★