♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

:::Graduation::



Assalamualaikum..
Kaifa Hailuk??
Sekarang nie, musim konvokesyen.. sana-sini orang berkonvo. Tak sabar rasanya pulak, nak berkonvo nie.. 
Nak pakai jubah, topi dan dapat skroll diploma.Hehehe.. Bulan 11, cepatlah kau menjelma. Tidak mampu untuk ku menunggu. Malah, ini hadiah istimewa untuk my parents segala jasa keringat untuk ketika misz aida belajar. Yang lebih teristimewa lagi, hari konvekesyen misz aida pada 02/11/2011 iaitu selepas hari lahir ayah [01/11/2011]. Hmmm.... sukarnya digambarkan perasaan betapa gembiranya hati ini apabila digelar sebagai graduate..
is not me... amik dari encik goggle.
" x sabarnya nak ada gambar mcm 2"...hehhee

Langkahku bukan berhenti setakat ini. Banyak lagi perlu diterokai. Kerja!Kerja! Cepatlah kau menjelma!

Namun, kesedihan apabila gagal mendapat tawaran ke universiti before "sanah helwa". Entah dimana silapnya! Misz Aida pun tidak pasti. Walau bagaimanapun, impian untuk ke universiti perlu diteruskan walau badai melanda pun. Impian tetap diteruskan. Tak kisah la tua ke muda, make sure misz aida nak ke universiti. OK.

x tahu dah nak tulis apa. Merapu-merapan misz aida tulis kat entri. Insyaallah, jika  umur yang panjang misz aida tulis lagi dengan info bermanfaat. Untuk renungan kita bersama.







Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★