♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

puAsa

Assalamualaikum..
Selamat malam semua...
Hope2 semua sihat la.. al maklumla cuaca tak menentu skarang
X lama lagi nak sambut ramadhan dah..hehehe 
( xsabar nya nak sambut ).
Semoga puasa kali nie lebih sempurna daripada tahun-tahun lepas...
and taun ini terasa berlainan kerana tiada kawan2x menemani buka puasa, terawih, dan tadarus..
sob...sob...sob..... :(

RAMADHAN kali ini puasa bersama family dan menikmati ramadhan bersama.. InsyaALLAH..
Sebelum kaki ini melangkah ke destinasi yang hendak dituju?? Tiada lagi masa untuk bersama..
Hope2x tak la kan..hehhe..
I WANT TO STAY WITH MY FAMILY


Bila puasa???
Teringat lak kejadian pada taun lepas..
hehehe
Lawak juga x la juga..

Alkisah bermula...
 Pada suatu hari, time tu  student2 nie tgh persent FYP la.. Depa nie ajak pi makan cendol.. So, p la.. xterpasang niat pun nak p makan cendol.
Tapi.. 
Niat nak pi tengok aje..
At least p nak bagi sokongan kepada member..
 Selepas, depa semua abis present, depa bagi la lect, member dan student yg mai tgok depa present.. bagi rasa cendol depa  buat 2.. (wat mesin cendol).
Semuanya pakat merasa sedikit la cendol 2.... termasuk ida.

tudia pic org 2 berpuasa..hehhehe

Pas abis present  FYP,  p cafe  sembang2 ngan member. Buka la cita pasal FYP dan sebagainya..
Pada masa yang sama, Ida baru teringat yg dia pose.. Aduss.. Terlepas makan cendol dan siap ambil gambar lagi 2.. Apa lagi semua pakat tergelak la..hahha.. 
Member siap suruh buka lgi.. Waduh2x
Tapi, x sengaja x pa kan.. Nikmat ALLAH bagi pada Ida ari 2 memang x terduga langsung.. SYUKURLAH..
 Begitulah alkisah..
Puasa ganti.. bukan Puasa Ramadhan ye kawan!!!
hehhe
TAMAT SUDAH PENCERITAAN... 




AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN





Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★