♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

Trip tour to MELAKA

Assalamualaikum.. Hye peeps.. Hari ini dah tiga entri yang saya berkongsi dengan anda semua...Setelah sekian lama tak hupdate dalam blog nie..Untuk kali ini saya akan berkongsi percutian yang sekejap bersama kengkawan saya di Melaka.. Hanya tiga orang sahaja yang join... Insyaallah,next plan harap2 dapat la yang lain join..huhuhuhu.. Plan ini memang tidak dirancang.. Ini disebabkan saya br abis belajar, idir san dok tgh cuti n si sue yg belajar kat utem.. dok stat study week.. So, km semua curi2 masa sekejap untuk bertemu di Melaka.. Pemandu pelancong semestilah Si Sue kan.. Sebab dya yang dok Melaka.. Saya n idir san hanya mengikuti segala tempat yang di suggest oleh Syuhada..huhuhu..Kami melancong sekitar Dataran Pahlawan.. Tapi memang best la..
Hurm... tak tahu nak cakap cam na lagi.. i'm happy sangat dapat jejak kat Melaka... My favourite place because penuh dengan cerita dan kesenian di Melaka..huhuhu

Jom terjah gambar di bawah:-

 
Photo 
PhotoPhotoPhotoPhoto: Trip tour Melaka.Photo 

Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★