♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

Jejak kaki ke ICT, Shah Alam

Assalamualaikum.. Selamat berhujung minggu!!!!! Dah lama x kongsi cerita dalam blog kesayangan nie..huhuhu..Okay, sekarang saya nak bercerita, sebelum saya menamatkann Kursus VTO di CIAST selama 3 bulan 1/2, saya dan kawan-kawan telah pergi ke ICT. Almaklumla, x berkesempatan nak pergi.. Akhirnya sehari sebelum berpisah sempat la pergi..Tiada apa yang teristimewa melainkan kenangan-kenangan yang tercipta di CIAST.. AWESOME!!! Uhkuwah yang terjalin, moga2 akan terus berkekalan sehingga ke akhir hayat. Insyaallah..


Jom terjah gambar di bawah nie..huhuhu..


SAYA AMAT MERINDUI KAMU SEMUA!!!!HAPPY SANGAT2X DAPAT BERKENALAN DENGAN KAMU SEMUA..........Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★