♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

Mood >>> baca novel


Mood >>> baca novel  sudah bermula.
Untuk pengetahuan korang, sudah 4 novel habis dibaca dan 1 novel on the way. Bila dah start, x leh nak buku lain la. huhuhu.
 Al maklum kerja kat kedai buku. Mesti lah kadang-kadang kita obses nak beli buku. Tapi ia masih  boleh dikawal. Antarnya novel yang dah habis dibaca adalah seperti di bawah :-
  1. M.A.I.D
  2. MERAH CINTA EPAL
  3. HARGA SEBUAH CINTA
  4. CINTA KONTRAK
  5. HATIMU MILIKKU. [on the way]
Nak story mory yang tu ja.  heheheh.  Nak jadikan bacaan Al-quran seperti bacaan harian kita la.Novel boleh, al-quran mesti la boleh Mesti best kan. Setiap bulan mesti khatam kan. Ya Allah kau permudahkan  agar dpat membaca kalamullah selalu. Agar sentiasa istiqamah berada di landasan yang benar. Kau tuntunilah hambamu ini Ya Allah. Sekian. Wassalam.

Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★