♥ DOA ♥

♥ DOA ♥

★ Ukhuwah Fillah Abadan Abada ★

Ukhwah yang dibina antara kita,Biarlah seperti seutas tasbih,
Ada awal, Tiada penghujungnya, Dicipta untuk mengingatiNYA,

Dibahagi untuk cintaNYA, Diratib demi redhaNYA.....
Ukhuwah Fillah Abadan Abada


★ MUTIARA KATA ★

Apabila seseorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bererti dia sedang menangis di dalam hatinya. Temannya adalah airmata.. Apabila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik beri dia waktu untuk menenangkan hatinya sebelum meminta maaf. Dan wanita sulit untuk mencari sesuatu yang dia benci untuk orang yang paling dia sayang..

Giveaway Raya untuk Semua dari Atika Aula

بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum

Ni merupakan kali pertama saya anjurkan giveaway. Puasa tahun lepas, saya buat contest. Alhamdulillah, puasa kali ni saya nak buat satu giveaway.





                                                            klik  DI SINI


Nak join ? Jom tengok syarat-syaratnya :

  • >>>>Mesti ada blog
  • >>>>Rakyat Malaysia dan berada di Malaysia
  • >>>>Lelaki dan perempuan dibenarkan
  • >>>>Umur tiada had

Mesti buat satu entri tentang giveaway ni. Syarat entri tu :

  • >>>>Tajuk entri mestilah macam ni : Giveaway Raya untuk Semua >>>>DONE
  • >>>>Letak banner giveaway pada entri >>>> DONE
  • >>>>Mesti letak link-link ini :
                        http://www.facebook.com/aula.shop 
  • >>>>Tag 3 orang untuk join giveaway ni. >>>> DONE
  • >>>>Tak wajib follow dan like fb page saya.
  • >>>>Tinggalkan link entri di bahagian komen entri ni. (Jangan buat link yang warna biru ok)


Tarikh tutup giveaway :

9 Ogos 2012 (Khamis)


Giveaway akan terbatal sekiranya penyertaan kurang daripada 30 orang. 
Ok, selamat berpuasa semua :)

 والسلام


Syukran jazilan sbb sudi membaca...Ada masa datang lagi singgah sini... ♥♥♥

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

★ TRUST IN ALLAH ★